Boliglån uden om banken

Lån til dit boligkøb udenom banken

Et boligkøb kan være en dyr fornøjelse, men en god investering både set fra et social- og finansøkonomisk perspektiv. At eje et hus eller lejlighed kan give ro i privaten i form af en en sikker base, og modsat at bo til leje kan du spare penge op i egen bolig, fremfor at smide penge i lommerne på udlejer. Det er dog de færreste, som har mulighed for at købe et hus kontant. Et boliglån er derfor vejen frem mod at gøre boligdrømmen til virkelighed.

De mest almindelige lån til køb af bolig er realkreditlån og banklån, som optages henholdsvis gennem en bank eller et realkreditinstitut. Disse konventionelle og meget firkantede långivere begrænser desværre flere danskere i at opnå boligdrømmen. Et nej fra banken kan virke som en stopper for boligdrømmen, men træk lige vejret, for der er rent faktisk hjælp at hente andre steder.

Læs også: Ejendomskreditlån

Fairkredit – Lån uden om banken

Hos Fairkredit kigger vi på din økonomi med friske øjne. Vi ser på din sag ud fra en helhedsvurdering af din økonomiske situation. Rådighedsbeløb, gældfaktorer og boligens postnummer er dele af helhedsvurderingen, hvor en del kan tale de andre op, hvor banken modsat ikke ser på delene sammen. Fairkredit giver dig, gennem denne mere fleksible bedømmelse, mulighed for at finansiere dit boligkøb ud fra mindre stive retningslinjer, så du kan blive boligejer. Lånetypen kaldes et ejendomskreditlån og er et alternativ til de traditionelle låntyper. Ejendomskreditlånet er en god og sikker version af det gamle pantebrevslån, hvor der kan lånes til forskellige boligtyper eller til lån i friværdi.

Læs mere om hvilke boligtyper du kan låne til her…

Kan jeg optage et lån uden om banken?

Et lån, såsom et ejendomskreditlån, finansieres gennem private aktører uden om banken. Lånet er for dig, som ikke kan få lov at låne penge til at opfylde drømmen om et huskøb gennem en bank eller realkreditinstitut, og derfor er nødsaget til at søge andre veje. Der er mange grunde til, at banken vælger at afvise dig som låntager. De mest almindelige grunde er rådighedsbeløb, gæld og drømmehusets værdi eller beliggenhed. Du kan måske genkende én eller flere af årsagerne?

Læs også: Fem overvejelser før du optager et huslån

Boliglån som selvstændig erhvervsdrivende

En svingende indtægt (som f.eks. varierende lønudbetalinger) er en typisk grund til, at det kan være svært at blive godkendt til et boliglån. Den skiftende løn ses ofte hos selvstændige erhvervsdrivende, såsom f.eks. håndværkere, hvor man er sin egen arbejdsgiver og derfor selv er herre over at betale løn. Ligeledes, kan der som selvstændig være en vekslende arbejdsbelastning, hvorefter indtjeningen varierer. En selvstændig erhvervsdrivende har typisk en god sum penge til udbetaling af boligen, men en for ustabil månedlig økonomi til at blive husejer gennem et traditionelt boliglån. Et ejendomskreditlån kan være den ideelle løsningen på dette problem.

Gæld behøver ikke at sætte en stopper for boligdrømmen

For nogle mennesker kan privatøkonomi være en udfordring eller måske har personlige årsager medført et behov for et forbrugslån. Skylder man penge væk af den ene eller anden grund, er banker og realkreditinstitutter meget skeptiske overfor at finansiere endnu en gældspost. Hos Fairkredit vurderer vi låntager til et boliglån trods gæld. Hvorvidt gæld tilbagebetales, månedlige rådighedsbeløb samt andre privatøkonomiske aspekter er betydelig information for, om vi kan godkende til et ejendomskreditlån. Vigtig at bide mærke i er, at gæld ikke nødvendigvis diskvalificerer dig som låntager.

Drømmer du om at bo i de danske landdistrikter?

Mens storbyernes boligmarked går stærkt og boligernes værdi flyver til vejrs i rekordfart, så er Danmarks ellers smukke landdistrikter mindre populære. Der er mange gode grunde til at købe hus i såkaldt ”Udkantsdanmark” blandt andet grundet den lave kvadratmeterpris. Desværre, gør bankerne det ikke nemmere eller mere attraktivt at flytte ud af de større byer, da boliglån i landdistrikterne kan være en vanskelig eller helt umulige proces. Banker og realkreditinstitutter afviser lån til hus i yderområderne typisk grundet, at boligen kan være svær at sælge igen, samt fordi at huset værdi er for lav. Fairkredit finansierer boliglån i hele Danmark, og især hvis du ønsker et boligkøb med en kontantpris på under 1,2 millioner kr. er Fairkredits lånetype relevant. Et lån uden om banken er derfor også i dette tilfælde en mulighed for at opnå et huskøb, som viger fra bankernes kassetænkning.

Koster et boliglån uden om banken mere?

Et ejendomskreditlån har i forhold til realkredit- og banklånet en højere rente. Renten på et lån uden om banken er som oftest fast og ligger på 7,5% til 8,5%. Hos Fairkredit tilbyder vi huslån med en belåningsgrad på 0-95% af ejendommens pris, men kræver også, at du som kunde har minimum 5% i udbetaling til boligkøbet. De fulde omkostninger ved at optage et ejendomskreditlån afhænger derfor af flere variabler, som blandt andet også inkluderer lånets løbetid, størrelse samt din indkomst og gæld. Fairkredit fungerer som lånekonsulent.

Indhent gratis og uforpligtende lånetilbud

- og få svar inden for 24 timer

Indhent lånetilbud

Fairkredit – dit ejendomskreditselskab

Vi vejleder dig til det rette lån og formidler de tekniske detaljer mellem dig og en investor. Fairkredits investorer er eksterne professionelle panteprevsinvestorer eller privatpersoner, som gennem et pantebrev minimerer sin risiko ved at tage pant i din ejendom. Vigtigt at forstå er, at en investor ikke kan afbryde låneaftalen før tid, kun i enkle tilfælde, som hvis f.eks. låntager ikke afbetaler sin gæld i forhold til lånekontrakten. En præcis beregning af hvad et boliglån hos Fairkredit koster, kan bedst muligt beregnes ved hjælp af Fairkredits låneberegner eller ved at kontakte en af vores lånekonsulenter. Henvendelsen er helt gratis og uforpligtende, samt lover vi at komme med markedets billigste tilbud på et ejendomskreditlån.

Læs mere om ejendomskreditlån her… 

Lån uden om banken

Når man skal købe ny bolig, er det mest almindelige at få et banklån og realkreditlån, der optages gennem en bank eller et pengeinstitut. Men der er kommet flere temmelig firkantede regler for disse lånetyper, der gør, at rigtig mange mennesker bliver begrænsede i at gøre deres boligdrømme til virkelighed. Det kan være utrolig hårdt at få et nej fra banken til at finansiere sin drøm, når man lige har fundet det sted, hvor man rigtig gerne vil bo. Men inden, at I slår boligdrømmen ud af hovedet, så vent lige, for der kan faktisk være hjælp at hente andetsteds med et lån uden om banken. Og det at eje et hus giver en sikker base, hvor du kan spare penge op i din egen bolig, i stedet for at smide penge i lommerne på en udlejer. Lån til hus uden om banken og gør drøm til virkelighed.

Der kan være mange årsager til, at man bliver afvist af bank eller realkreditinstitut som låntager. Det kan være, at du har gæld, eller at din indtægt er svingende med varierende lønudbetalinger, fx som selvstændig. Det kan også være, at banken vurderer, at du har et for lille rådighedsbeløb. Eller du af personlige årsager har haft behov for at tage et forbrugslån. Hvis du har gæld i forvejen, kan både banker og realkreditinstitutter være meget skeptiske med at finansiere en ny gældspost. Til dig, der ikke kan få lov til at låne penge i banken og dermed opfylde din drøm og et huskøb, kunne et ejendomskreditlån være en mulighed. Lån penge uden om banken og få et lån, der finansieres gennem private aktører uden om banken.

Lån penge til hus uden om banken

Hos Fairkredit kigger på din økonomi med friske øjne. Ønsker du således at låne penge uden om banken, er du kommet til fremme sted. Skulle du have gæld i forvejen, diskvalificerer det dig ikke nødvendigvis i at låne penge hos os. Med en helhedsvurdering af hele din økonomiske situation, såsom gældsposter, rådighedsbeløb og boligens beliggenhed, laver vi nemlig en samlet vurdering. Bankerne ser kun på de enkelte dele hver for sig, og er der bare én af delene, der ikke lever op til betingelserne, så bliver der sagt nej. Denne fleksible og samlede vurdering, som Fairkredit giver dig, med vores mindre stive retningslinjer, er med til at give dig en større mulighed for, at dine boligdrømme kan realiseres. Lån penge uden om banken ved denne form for lånetype, der kaldes et ejendomskreditlån, og det er et godt alternativ til de traditionelle lånetyper. Et ejendomskreditlån er en god og mere sikker version af det gamle pantebrevslån, hvor der kan lånes enten i boligens friværdi eller til et nyt boligkøb.

Boliglån uden om banken

Hvis du gerne vil bo på landet eller i en mindre by, hvor kvadratmeterpriserne også er til at komme i nærheden af, og hvor der er natur og smukke omgivelser, så giver bankerne ofte et nej. Det er blandt andet fordi, at ejendomme og huse med en beliggenhed uden for de større byer, ofte tager længere tid at komme af med, hvis man vil sælge huset igen. Lån penge uden om banken her hos Fairkredit. Vi finansierer boliglån i hele Danmark. . også på landet og det såkaldte “Udkants Danmark”. Og især hvis du vælger et hus til under 1,2 mio. kr. er vores lånetype relevant.

Banken siger nej til huskøb

I forhold til et banklån og realkreditlån har et ejendomskreditlån en højere rente. Et boliglån uden banklån er oftest på en fast rente på 7,5 til 8,5 procent. Her hos Fairkredit kan vi tilbyde et lån uden om banken med en belåningsgrad på 0-95 procent af ejendommens pris, men det kræver, at du har minimum 5 procent af prisen på boligkøbet til udbetaling. De samlede omkostninger ved at optage et ejendomskreditlån til et lån uden om banken er derfor afhængige af flere variabler, der fx inkluderer lånets størrelse, dets løbetid samt både din indkomst og gæld. Vi fungerer som en lånekonsulent for dig, så lån penge uden om banken her hos Fairkredit.

Huslån uden bank

Lån penge uden om banken her hos Fairkredit. Vi kan vejlede dig til det rette lån uden om banken og formidle alle de tekniske detaljer mellem dig og en investor. Vores investorer er eksterne professionelle pantebrevsinvestorer, der gennem et pantebrev minimerer deres risiko ved at tage pant i din ejendom. Det er vigtigt at påpege, at en investor ikke kan afbryde en låneaftale før tid, dog kun i de enkelte tilfælde, hvor fx en låntager ikke kan afbetale sin gæld i forhold til det, der står i lånekontrakten. Hvis du vil vide, hvad et lån uden om banken koster hos Fairkredit, kan du kontakte en af vores lånekonsulenter. Din henvendelse er ganske gratis og uforpligtende, og vi lover at komme med det billigste tilbud på et ejendomskreditlån, der er på markedet.

Lån til dine boligdrømme

- også hvis banken siger nej!

Indhent lånetilbud