Ejendomskreditlån

Ny lånetype giver nye muligheder

Ejendomskreditlån er den nye betegnelse for det, som man tidligere kaldte pantebrevslån, og denne låneform giver en række attraktive muligheder, for de boligkøbere , som ikke passer ind i de konventionelle bankers, ofte ret firkantede, billede. Kort fortalt stiller lånetager sikkerhed i fast ejendom, som fungerer som en garanti for lånets indfrielse. Lånetager kan enten stille sikkerhed i allerede eksisterende ejendom eller i den ejendom, som man påtænker at købe.

De traditionelle banker og realkreditinstitutter er ikke altid en mulighed, når man ønsker at låne. Her kan det ofte være svært, at opnå kreditværdighed, da de konventionelle banker ofte tager udgangspunkt i fastlagte skemaer, uden at skele til personlige forhold. På denne måde kan det være svært, at bliver erklæret kreditværdig, hvilket spænder ben for en lang række muligheder. Måske ønsker du at låne til nødvendige renovationsopgaver på din bolig, og her er gode råd dyre, hvis banken siger nej. I disse tilfælde er er pantebrevslån en oplagt mulighed for finansiering.

Læs også: Boliglån uden om banken

Et alternativ til bolig- og realkreditlån

Ejendomsboliglån henvender sig udelukkende til boligfinansiering, hvilket betyder at muligheden ‘finder anvendelse ved køb af bolig eller lån i friværdi. Denne type lån har en lang række fordele, og blandt de væsentligste af disse for dig som låner er, at udstederen af lånet ikke opsige lånet, så længe du overholde de forpligtelse, som vi bliver enige om ved indgåelsen af lånet. Her kan betingelse for eventuel opsigelse eller indfrielse af lånet også fastsættes.

Man kan sige, at ejendomskreditlån fungerer ved hjælp af gensidig sikkerhed. Som låner er du sikret, at lånet ikke opsiges, og låneudstederen er sikret ved pantebrevet, som stiller eksisterende bolig i sikkerhed for lånets indfrielse. I yderste konsekvens vil lånet kunne indfries ved tvangsauktion, hvis låner ikke overholder sine forpligtelser. Pantebrevet er et tinglyst dokument, og her fremgår alle detaljer, som vi bliver enige om ved indgåelse af lånet.

Ejendomskreditlånet er det oplagte alternativ, hvis banken har sagt nej til, at du kan få et lån hos dem. De klassiske bank- og realkreditlån er ikke altid lige nemme at få igennem, og der kan være omstændigheder, som gør, at banken ikke er interesseret i at låne dig penge. I så fald er ejendomskreditlånet en ekstra mulighed for at låne penge til huskøbet eller til at foretage lån i det hus, du allerede ejer.

Indhent gratis og uforpligtende lånetilbud

- og få svar inden for 24 timer

Indhent lånetilbud

Pantebrevet er essentielt for ejendomskreditlånet

Ejendomskreditlånet dækker over en lånetype, hvor låntager kort fortalt giver pant i den ejendom, vedkommende ejer eller er på vej til at købe. Den sikkerhed låntager stiller långiver med pantebrevet, er forudsætningen for de vilkår, der opnås i ejendomskreditlånet. Pantebrevet er dermed långivers garanti har for at få sine penge igen. I realiteten betyder det, at långiver har førsteret til boligen, hvis låneaftalen ikke overholdes.

Pantebrevet er et tinglyst dokument, hvoraf alle vilkår om ydelser, løbetid og opsigelse fremgår.

Når pantebrevet er tinglyst, har alle adgang til at se det på www.tinglysning.dk, hvoraf det så vil fremgå, at en del af ejendommen er pantsat til gældsforpligtelse.

Ejendomskreditlån med fast eller variabel rente?

Langt de fleste ejendomskreditlån er med fast rente. Dog skal man huske at tjekke, om renten ligger fast i hele løbetiden eller kun i en kortere årrække. Et ejendomskreditlån skal indfries senest i forbindelse med salget af ejendommen.

Et ejendomskreditlån har typisk lav rente og lang løbetid, og lånet er naturligvis tilpasset låntagers økonomi på det tidspunkt, aftalen underskrives. Lån med fast rente har den klare fordel, at det giver overskuelighed til låntagers økonomi, og tilbagebetalingen indeholder på den måde ingen overraskelser.

Det er også muligt at få et ejendomskreditlån med variabel rente, hvis låntager eller -giver ønsker dette. Men man bør overveje meget nøje, om ens økonomi vil kunne tåle en pludselig stigning i låneydelsen.

Læs også: Fra lejer til boligejer 

Kontakt os i dag

Kontakt Pantebrevslån i dag, og hør mere om dine muligheder for ejendomskreditlån, eller andre alternative finansieringsformer. Vi er specialiseret i at hjælpe de danskere, som ikke kan benytte sig af de traditionelle låneformer. Her har vi samlet et yderst kompetent team af engagerede medarbejder, som har lang erfaring med alternative investeringsformer. Besøg vores hjemmeside, hvor du kan læse meget mere om de ydelser, som vi tilbyder hos Pantebrevslån.dk. Her finder du en kontaktformular, så du kan ansøge om lån. Vi sørger for, at du har svaret indenfor 1-2 dage, så du kan gøre drømmeboligen til virkelighed, selvom de traditionelle banker siger nej til at yde dig et lån.

Lån til dine boligdrømme

- også hvis banken siger nej!

Indhent lånetilbud